februari 14, 2009

Ny dataskärm..

I förrgår kväll gick våran dataskärm sönder, så de var ju "väldigt" passande, eller så inte :P
Så igår for Johan iväg och köpte en ny skärm, blev en LG denna gång oxå. Sen när jag satt o funderade så har vi dataskärmen, Tvn och micron i LG, haha... Inget vi köpt i enkomt eller så!
Idag har Anna, Ivan och Edvin varit hit och hälsat på, Johan hade just farit och dykt så han missade dom tyvärr :/ Men men..
Anna har börjat träna på Stil så imron bär det nog av till stil och fixar 4månaders gymkort, måste ju komma iform om det ska bli bröllop :) Roligt o träna om man är 2st som kan peppa varanndra o fara o träna och sen då de är på Porsön!
Ska och hämta Therese från Stenudden ikväll, hoppas de inte blir så sent, så läskigt o köra när de är mörkt, men de får funka! :)
Ringde till Therese för en stund sen o då var dom ute med skotern i nån stuga. Kenny fyllde år igår så dom firar han med lite alkohol :)
Idag hade vi tänkt fara o bada på hertsö badhus, men blev inte av, blir nog troligtvis imron, då ska Elliot få sitt första bad på badhuset!
Har inte köpt några badbyxor åt han så han får nog ha på sig Johannas rosa badbyxor med gula ankor på :P Förhoppningsvis säljer blöjor man kan ha i vattnent.
Nu ska vi kolla film, men sov så gott allesammans!
Ha en bra alla <3 dag, kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

men ELIN jag har ett par ljusblå/turkos badbyxor med sånt där prassel i.. ja ja han ganske var söt i dom rosa?? ;)